İsviçre, Beypazarı sodalarının satışını 'doğurganlığı etkiliyor' gerekçesiyle yasakladı İsviçre, Beypazarı sodalarının satışını 'doğurganlığı etkiliyor' gerekçesiyle yasakladı

Bulgaristan’ın Kapitan Andreevo Sınır Kapısından Türkiye’ye giriş yapmak isteyen bir kamyonda beyan edilmemiş nakit para ele geçirildi.

Bulgar Gümrüğü’nden yapılan açıklamaya göre, Almanya’dan gelen ve Türkiye üzerinden Irak’a seyahat eden bir kamyon 18 Mart 2024 tarihinde detaylı denetime alındı. 

Türk vatandaşı olduğu belirtilen 42 yaşındaki şoför, beyan edilecek bir şey olmadığını belirtti. Ancak durumdan şüphelenen Gümrük memurları aracı detaylı olarak aradı. Yapılan arama esnasında gösterge tablosunun arkasında bulunan fabrika boşluğuna saklanmış bir torba ortaya çıkartıldı.

Torbanın içerisinde euro banknotlar bulundu. Yapılan sayımda ele geçirilen banknotların 139 bin euro olduğu tespit edildi.

Olayla ilgili olarak Haskovo - Svilengrad Bölge Savcılığı gözetiminde bir gümrük müfettişi tarafından sürücü hakkında Ceza Kanununun 251. maddesinin 1. fıkrası uyarınca soruşturma açıldı.

bulgaristan 18.03.24

©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.euya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.