Kapitan Andrevo Sınır güvenliğinden yapılan açıklamaya göre 9 Ocak günü Bulgaristan’dan çıkış yapmak için sınır kapısına gelen Türk plakalı tır denetime alındı. 

Almanya’dan geldiği belirtilen ve Bulgaristan üzerinden Türkiye'ye seyahat eden tırda yapılan detaylı aramada, yaklaşık 460 bin euro değerinde İngiliz sterlini cinsinden nakit para ele geçirildi. 

Banknotların bir kısmının lastik tabanlık altına, diğer kısmının ise demir zincirin altına saklanmış olduğu belirtildi. Ele geçirilen paranın toplamda 394.320 İngiliz sterlini (458.983 euro) olduğu kaydedildi.

Olayla ilgili olarak Haskovo İl Savcılığı - Svilengrad - Bölgesel Bölümü'nün gözetimi altında, TD Bourgas Gümrüğü tarafından Türk sürücü hakkında yasal işlem başlatıldı. 

Türkiye, 'Döner' ismi için AB'ye tescil başvurusu yaptı Türkiye, 'Döner' ismi için AB'ye tescil başvurusu yaptı

©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.