Noord Brabant eyaletinde bulunan Rosmalen'den bir aile, bir buçuk haftadan uzun bir süredir Utrecht ve çevresinde park edilmiş bir arabalarını arıyor. Arabayı 18 Nisan’da park eden 70 yaşındaki sürücü nereye park ettiğini hatırlayamıyor.

Beyaz Nissan'ın sahibi arabasını Utrecht’in dışına park ederek şehir merkezindeki bir randevusuna bisikletle gitmiş. Randevudan sonra arabanın yanına dönmek için yola çıkan adam aracı nereye koyduğunu hatırlamadığı için bulamadı. 

Yaşlı adamın oğlu Evan Mertens RTV Utrecht'e yaptığı açıklamada "Babamın kısa süreli hafızası zayıflıyor ama ilk kez arabayı nereye koyduğunu hatırlamıyor" dedi.

Sosyal medyada da duyurusunu yapan Mertens, aracı aramak için birçok kez tahmin ettikleri bölgelere gittiğini ancak arabayı bulamadığını belirtti.

Mertens, aracı ararken hangi bölgelere baktıklarını Google Maps üzerinden haritalandırıp, arama yapılan tüm bölgeleri renklendirdiklerini belirtti, Utrecht ve çevresindekilere bir çağrı yaptı. Haritadaki mor bölgelerin arandığını belirten aile, turuncu olarak işaretli bölgelerin arabanın bulunabileceği yerler olduğunu belirtti.

Aileye göre, baba 18 Nisan günü saat 09:30 civarında aracı Utrecht’in güneyinde park ücreti olmayan bir bölgeye park etti. Daha sonra bisikletle yaklaşık 7 kilometre (bisikletin üzerindeki kilometre sayacında okunan bilgi) uzaklıkta Utrecht şehir merkezindeki randevusuna gitti.

Ailenin tahminlerine göre araç Utrecht’in güneyinde veya Nieuwegein’ın kuzeyinde bir bölgede park halinde duruyor.

Mertens Kanaleneiland, Westraven ve Hoograven'in bazı bölgelerini aradığını, belediyeyi ve polisi bilgilendirdiğini ama onların da yapabilecekleri bir şey olmadığını söylediklerini belirtiyor.

Mertens gazeteye yaptığı açıklamada "Bunun sadece bir araba olduğunu düşünüyorsunuz ama ailem bu konuda oldukça stresli ve stres arttıkça hafızaları daha da kötüleşiyor." dedi. 

Verilen bilgiye göre Beyaz renkli Nissan Evalia marka aracın plakası S367VK. Park halinde bu aracı görenler Evan Mertens’e facebook sayfası üzerinden ulaşabilir.
©Sonhaber.eu

Hollanda’da bir düğün konvoyundaki 25 araca ceza kesildi Hollanda’da bir düğün konvoyundaki 25 araca ceza kesildi

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.