Samsung'un bir süredir gündemde olan devasa bir ekrana sahip olan tableti Galaxy View, bugün itibariyle artık resmiyete kavuştu. Sızıntılarda olduğu gibi 18.4 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip olan Galaxy View, üreticisinin dediğine göre video izlemek için üretilmiş.

İşte Samsung Galaxy View!

1920x1080 piksel çözünürlüğünde 18.4 inç ekrana sahip olan Galaxy View, arkasında yer alan standı sayesinde bir tabletten çok ilk bakışta bir monitörü akıllara getiriyor. Zaten Samsung'da bu durumu geniş dokunmatik ekranı, video için optimize edilmiş arayüzü ve uzun ömürlü pil ömrü ile sorunsuz bir şekilde dizi, film izlemek gibi medya işleriniz için en iyisi olduğunu belirtmiş.

Galaxy View Teknik Özellikleri

Donanım tarafında ise 1.6 GHz saat hızında çalışan sekiz çekirdekli bir işlemci kullanılırken model, 2 GB RAM ve 32/64 GB arttırılabilir dahili depolama alanına sahip. Arka kamerası bulunmayan tabletin ön tarafında 2.1 Megapiksellik bir kamerası bulunuyor. Arka kamerasının bulunmaması yerinde bir tercih olmuş diyebiliriz.

NanoSIM kart ile birlikte LTE bağlantısı destekleyen Galaxy View, 4W gücünde iki stereo hoparlörü de bünyesinde barındırıyor. 5700 mAh büyüklüğünde bataryadan gücünü alan dev tablet, Android 5.1 Lollipop işletim sistemine sahip.

2.65 kg ağırlığa ve 11.9 mm kalınlığa sahip olan Galaxy View, ne zaman piyasaya çıkacak ve hangi fiyat aralığında yer alacak henüz bilinmiyor.



Kaynak Shiftdelete