Beringen Türkgücü ve Lindelhoeven VV'nin nefes kesen derbisi beraberlikle sonuçlandı. Derbi maçında Beringen Türkgücü, grup lideri rakibi Lindelhoeven VV ile kendi saha ve seyircisi önünde 2-2 berabere kaldı.

Limburg eyaletinde resmi 2. Amatör B grubunda sezonun 21. haftasında yapılan derbi maçta, Lindelhoeven VV, Beringen Türkgücü deplasmanında 2-2 berabere kalarak liderliğini sürdürdü. Beringen Türkgücü ise Play-Off’a kalma yolunda önemli bir puan kaybı yaşadı.

Maç boyunca yakaladığı gol fırsatlarından yeterince yararlanamayan Beringen Türkgücü, oynadığı futbolu skora yansıtmakta zorlandı. Sezonun 20. haftasında Anadol deplasmanında da benzer bir şekilde gol fırsatlarını değerlendiremeyen takım, 1-0 mağlup olmuştu.

Lindelhoeven VV karşısında da sayısız gol fırsatını değerlendiremeyen Beringen Türkgücü futbolcuları, taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı. Lindelhoeven VV'nın vuruşu ile başlayan maçta Beringen Türkgücü, ilk yarının golsüz tamamlanmasına rağmen, ikinci yarıda ataklarını sıklaştırdı. Beringen Türkgücü, 65. dakikada Mikail Çalışkan’ın golüyle 1-0 öne geçti. Ancak Lindelhoeven VV, maçın ilerleyen dakikalarında beraberlik golünü buldu ve durum 1-1 oldu.

Şiddetli yağış Belçika ve Almanya'da sel ve su baskınlarına neden oldu Şiddetli yağış Belçika ve Almanya'da sel ve su baskınlarına neden oldu

Beringen Türkgücü, 83. dakikada Hüseyin Bilican’ın golüyle tekrar öne geçse de maçın son dakikasında Lindelhoeven VV, beraberlik golünü kaydederek maçın skorunu 2-2'ye getirdi. Bu sonuçla Lindelhoeven VV beraberlik sevincini yaşarken, Beringen Türkgücü futbolcuları hüsran içinde sahadan ayrıldı.

“Beklenmeyen goller bizi şok yaşatıyor” 

_ND32905-gigapixel-low resolution-2x (1)
Maçın ilk dakikalarından itibaren üstün oynayan takım biz olmamıza rağmen galibiyetle sahadan ayrılamamanın üzüntüsünü ifade eden Beringen Türkgücü Başkanı Engin İnce, ''Bazen beklemediğiniz anda gol yediğinizde, bu sizde şok etkisi yaratıyor. Play-Off'lara kalmak için mücadele veriyorsunuz ve grup liderine karşı üstün futbol sergiliyorsanız, kaçırılan galibiyet elbette size şok etkisi sebebiyet veriyor. Güzel goller kaydettik ama çok sayıda gol kaçırdık. Bu sadece oynadığımız son iki maçta değil, sezon boyunca böyle oldu. Kaçırılan goller ve kaybedilen puanları toparlamak bizim için çok önemli'' dedi.

“Normal bir sezon olsa şampiyonluğumuzu ilan etmiştik”
Ligde normal sezonun tamamlanmasına 9 hafta kala Play-Off'lara kalma konusunda pes etmediklerini belirten İnce, “Cumartesi akşamı oynayacağımız ESK Leopoldsburg deplasmanında inşallah futbolcularımız kendilerini toparlarlar ve yakaladıkları gol pozisyonlarını iyi değerlendirirler. Beringen Türkgücü'nün temel hedefi, oynadığı her maçta kazanmak için mücadele etmektir. Bunu aşılamaya çalışıyoruz ve bu alışkanlığı geri getirmeye çalışıyoruz. Her tarafında iyi oynamak lazım. Oynamayan, organize olmayan, iyi işler yapamayan sahada ilerleyemez. Bizim tek silahımız bu olacak. Sadece kaybetmediğimiz için beraberlik iyi bir sonuç'' ifadelerini kullandı.

Haber ve fotoğraflar: Halil Uygun
©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.