Beringen Belediye Başkan Yardımcısı ve Spordan Sorumlu Encümeni Tijs Lemmens, Tornado lakaplı Ali Cenik’in yönettiği kick boks kulübünü ziyaret ederek, Türk sporcularla bir araya geldi. Lemmens, ziyareti sırasında antrenmana katılarak eldiven giydi ve sporcularla birlikte ter döktü.

Lemmens Sonhaber.eu'ya yaptığı açıklamada, "Tornado Gym kulübünün dertlerini dinlemek ve varsa sorunlarına çözüm bulmak için buradayım" dedi.

Kendisine, kulübün antrenman yaptığı salonun küçük olduğu ve yeni sporcuları kabul edememe sorunu ile karşılaşıldığı ile ilgili bilgi verildiğini belirten Lemmers, "Daha büyük bir salon temin etmek şu an için mümkün değil ancak antrenman yapabilecekleri salonun kullanım saatlerini artırabiliriz" dedi.

MG6202

Lemmens, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Sıcak bir ortamda karşılandım ve sporcularla birlikte alın teri döktüm. Spor yapmanın önemini biliyorum ve yeni öğrenci kabul edememenin ne kadar üzücü olduğunu anlayabiliyorum. En kısa zamanda sorunun çözülmesi için müjdeli bir haber verebileceğimizi umuyorum," ifadelerini kullandı.

Spordan Sorumlu Encümen Tijs Lemmens’ın ziyareti, yerel yöneticilerin spor kulüplerine olan desteğini ve toplumla etkileşimini göstermesi açısından önemli bir adım olarak değerlendirildi.

Ali Cenık: Hedefim 5 Belçika şampiyonu çıkarmak
Beş kez dünya şampiyonluğu için ringe çıkan, 2 kez dünya şampiyonu olan ve aynı zamanda Benelux altın kemer şampiyonu Tornado Gym kulübü antrenörü ve başkanı Ali Cenık, yaklaşık 170 tane sporcusu bulunduğunu belirtti.

IMG6293

Kulübe üye olmak isteyen yeni sporcuları kabul edememekten duyduğu üzüntüyü dile getiren Cenık, Belediye Başkan Yardımcısı Lemmens'ın çözüm için uğraşacağını belirtmesinden memnun olduğunu dile getirdi.

Cenık, "Yiğit Şahin, Yusuf Özkan ve Vedat Can gibi Belçika kick boks şampiyonu olan talebelerim var ve bu yıl bu sayıyı 5 ile 10 arasında artırmayı hedefliyorum" dedi.

İki hafta sonra Gent kentinde gerçekleşecek olan 18 yaş altı Belçika kick boks şampiyonluğu için hazırlıklarını sürdürdüklerini belirten Cenık, "40 tane düzenli olarak çeşitli galalara katılan sporcularım var. Belçika ve Avrupa'da sesimizi duyurmak ve en iyi sporcuları yetiştirmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz ve bu hedefe ulaşmak için azimle mücadele etmekte kararlıyız," şeklinde konuştu.

Haber: Halil Uygun
©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.