Hükümet tarafından yapılan açıklamada, ülkede grip ve diğer solunum yolu hastalıklarında ciddi artış olduğu bu nedenle hastanelerde maske takılması tavsiyesinde bulunuldu.

Action, Almanya, Belçika ve Hollanda’da kanserojen mutfak gereçlerini geri çağırdı Action, Almanya, Belçika ve Hollanda’da kanserojen mutfak gereçlerini geri çağırdı

Açıklamada özellikle kronik hastalıkları bulunan yüksek riskli hastalar ve herhangi bir hastaslık belirtisi bulunan hastane personelinin, FFP-2 tipi maske takmaları önerisinde bulunuldu. Ayrıca enfeksiyon tespit edilmiş kişilerle temasın kısıtlanması gerektiği hatırlatıldı.

İnterministeriële Conferentie Volksgezondheid tarafından alrm seviyesiin turuncuya çıkartıldığı belirtilen açıklamada, özellik toplu taşıma araçlarında ve kamuya açık alanlarda maske takılması tavsiye edildi.

Ülkede solunum yolu hastalıklarında en fazla Covid-19 ve gribal enfeksiyonlara rastlandığı belirtiliyor.

Maske takma ve enfeksiyonlu kişiyle temasın azaltılması önlemleri, sağlık sistemi üzerindeki baskıyı azaltmak ve en savunmasız riskli grupları korumak amacıyla alınıyor.

Haber: Halil Uygun
©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.