Belçika’nın Halle belediyesinde Zennevallei polis bölgesinin araştırma birimi, büyük çaplı bir ehliyet sınavı dolandırıcılığı operasyonu gerçekleştirdi. Operasyonda bir şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Polis, sosyal medya platformu Facebook üzerinden yaptığı açıklamada, "Aylar süren bir ön araştırma sonucunda, dedektiflerimiz salı sabahı çok erken saatlerde bir dizi evde arama gerçekleştirdi.  Bu sırada, bir şüpheli tutuklandı ve soruşturma hakiminin talimatıyla hapse konuldu." Şeklinde ifade kullandı.

Polisin verdiği bilgilere göre, dolandırıcılar sınav esnasında adaylarla iletişim kurarak onlara yardımcı oldu. Son aylarda yüzden fazla aday bu organizasyon sayesinde ehliyet sınavını geçti. 

Polis soruşturmanın halen devam ettiğini bu nedenle daha fazla detay bilgi açıklanamayacağını belirtti.

Haber: Halil Uygun 
©Sonhaber.eu

Fotoğraf: Belçika Polisi arşiv

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.