Belçika’nın Hainaut bölgesine bağlı Vaudignies köyünde korkunç bir aile trajedisi yaşandı. Cuma günü akşamüzeri yaşanan faciada, bir adam eski eşini evinin önünde benzin dökerek yaktı. Daha sonra iki çocuğu ile birlikte arabaya binerek olay yerinden kaçtı. Eve yakın bir bölgede alev alan araç hem adamın hem de iki çocuğunun ölüm nedeni oldu. 

Chièvres ana belediye başkanı Olivier Hartiel'e göre adam eski eşini ateşe verdikten sonra olay yerinden yüksek hızla uzaklaştı ve aracı alev alarak patladı.

Sudinfo gazetesinde çıkan habere göre; Cuma günü saat 17:00 sularında Rue de Quièvremontevde sokağında çıkan yangın nedeniyle ambulans ve itfaiye hızlı bir şekilde olay yerine intikal etti. Ekiplerin olay yerine intikal ettiği sırada çocukların annesinin hala hayatta olduğu ancak ciddi şekilde yandığı ve saldırıdan sağ kurtulamadığı belirtildi. 

Belçika medyasında çıkan haberlerde eski eşi ile çocukları üzerinde velayet anlaşması bulunan adam, olay günü çocuklarını eski eşinin yanına getirdi. O sırada adam ve kadın arasında nedeni bilinmeyen bir tartışma çıktı. Daha sonra evin önünde, kadının üzerine benzin döküp ateşe veren adam çocuklarını alarak arabasıyla hızlı bir şekilde olay yerinden kaçtı.  

Polis olaydan bir müddet sonra adamın kullandığı aracı eve 100 metre uzaklıkta yanmış halde buldu. Yanan aracın içinde iki çocuğun ve babalarının cansız bedeni bulundu.

Belediye Başkanı Hartiel dört kişinin ölümünü doğruladı ve Bergen-Tournai savcılığının konu ile ilgili bilgilendirildiğini açıkladı. Savcılık tarafından başlatılan soruşturmada olayın nasıl gerçekleştiği ve nedeninin ortaya çıkarılmaya çalışılacağı aktarıldı.

Yanan evin bulunduğu mahallenin sakinlerinin ifadelerine göre; kadın kısa aralık ayı başında bu evi satın alarak çocukları ile birlikte taşındı. Kadının ailesinin de Vaudignies’de ikamet ettiği belirtildi.
©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.