Avrupa Trafik Polisleri Birliği RoadPol tarafından organize edilen “2024 ROADPOL Hız Maratonu” denetim haftasının en yoğun günü Cuma günü yaşanacak. 19 Nisan’da tüm ülkelerde aynı anda 24 saatlik kontroller gerçekleştirilecek.

15 Nisan’da başlayan Hız maratonu tüm hızıyla devam ediyor. Hollanda, Almanya ve Belçika’da dahil 29 ülkenin katıldığı Hız maratonu haftası 21 Nisan’a kadar devam edecek. 

Hollanda, Almanya ve Belçika’da satılan bu ürünler güvenlik gerekçesiyle geri çağrıldı Hollanda, Almanya ve Belçika’da satılan bu ürünler güvenlik gerekçesiyle geri çağrıldı

Cuma günü tüm ülkelerdeki polisler, sabah saat 6’dan ertesi gün sabah saatlerine kadar belirlenen noktalarda ek hız kontrolleri gerçekleştirecek. Yarın yerleştirilen ek radarların yanı sıra sivil polis araçları ve laserli kontrol sistemlerinin de kullanılacağı belirtiliyor.

2024 Roeadpol Hız Maratonu  
2024 Roeadpol Hız Maratonu haftası dolayısıyla tüm Avrupa ülkelerinde, ülkelerin belirlediği hız sınırına göre normal kontroller devam ediyor. Ancak bunun dışında hem şehir içi hem de otoyollardaki noktalara mobil radarlar yerleştirildi. Özellikle kazaya meyilli bölgeler ve okul çevreleri gibi bazı özel noktalara ek radarlar yerleştirildi. 

Geçtiğimiz yıl gerçekleşen hız maratonunda Midden-Nederland bölgesinde 3 binden fazla trafik ihlali tespit edildi ve 44 kişinin ehliyetine el konuldu. Belçika’da ise 13 kişinin ehliyetine el konulduğu belirtilmişti.
©Sonhaber.eu 

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.