Amstelveen Polisi, sosyal medya platformu Instagram üzerinden yaptığı bir paylaşımla Van Heuven Goedhartlaan mevkiindeki çocuk parkında bir çıngıraklı yılan bulunduğunu açıkladı.

Polisin yaptığı açıklamaya göre, Salı günü saat 16:45 civarında beklenmedik bir ihbar geldi. Belirtilen mevkiye gelen polis, oyun alanının ortasında bir metre uzunluğunda bir çıngıraklı yılanla karşılaştı.

Hayvan ambulansına haber veren polis memurları, yılanın kaçmaması için üzerini yol çalışmalarında kullanılan koni şekilli uyarı aracı ile kapattı.

Olay yerine gelen hayvan ambulansı, yılanı yakalayarak Zwanenburg'deki bir sürüngen barınağına götürdü.

Polis, çıngıraklı yılanın sahibini aradıklarını ve yılanla ilgili daha fazla bilgisi olabilecek kişilere ulaşılmak istendiğini belirtti.

Hollanda’da doğada bulunmayan çıngıraklı yılanlar, zehirli veya tehlikeli olmamalarına rağmen, özellikle sürüngenlerden hoşlanmayan kişileri tedirgin edebiliyorlar.

©Sonhaber.eu 

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Aslı Onuş