TRT Haber sitesinde yer alan habere göre, 45 yaşındaki Erkan Küçük, evine gelen özel harekat polisleri tarafından feci şekilde dövüldü. 

Habere göre Erkan Küçük’ün hastanelik olacak kadar dövülmesinin nedeni adamın aynı binada oturan 9 yaşındaki yeğeninin doğum günü için aldığı oyuncak silah.

İddiaya göre, ihbar üzerine eve gelen Alman özel harekat polisleri, Türk kökenli Alman vatandaşı Erkan Küçük'ü eşinin önünde dakikalarca darp etti.

TRT muhabirine açıklama yapan Erkan Küçük, eve giren polislerin kendisini darp ederek yatak odasına kadar sürüklediğini anlattı.

Burnu kırılan ve görme kaybı yaşayan Küçük, darp sonrası konuşma güçlüğü de çekmeye başladı.

Alman polisi aynı zamanda, evde bulundukları süre boyunca 27 yaşındaki Büşra Küçük'e de yakın mesafeden silah doğrulttu.

Erkan Küçük, köpeklerle eve giren 15 özel harekat polisinin olay ortaya çıktıktan sonra kendilerine göstermelik olarak “iyi polis” gibi davrandıklarını ancak kendileriyle alay ettiğini söyledi. 

Büşra Küçük ise polislerin geldiği sırada ev kıyafetleriyle olduğunu, kendisine başörtüsünü takma fırsatı bile tanımadıklarını dile getirdi. 

Türk Aile, şiddet kullanan polisler hakkında suç duyurusunda bulunmaya hazırlanıyor.

Almanya'da son 30 yılda 200'den fazla kişi polis şiddeti nedeniyle hayatını kaybetti.

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Sonhaber'i artık Telegram'da da takip edebilirsiniz:  t.me/sonhabereu

WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın