Almanya'nın Duisburg kentinde yaşayan 35 yaşındaki İrfan Dip, 8 Nisan gecesi arkadaşlarının ısrarı ile doğum günü kutlamasına gitti. Ancak kutlama bir cinayet vakasına dönüştü. İrfan Dip, kutlamanın olduğu adreste 12 yerinden bıçaklanmış olarak bulundu. Katil bulunamadı. Dip’in kardeşinin de bir cinayete kurban gittiği ortaya çıktı.

Bıçaklama olayı 
Rheinische Post’ta yer alan habere göre, İrfan Dip parti sırasında kısa bir süreliğine dışarı çıktı. Ancak uzun süre geri dönmeyince arkadaşları merak edip dışarıya çıktı. İrfan’ı caddede kanlar içinde yerde yatarken gören arkadaşları, hemen ambulansı aradı. Olay yerine gelen sağlık ekibi ilk müdahaleyi yaptı. İrfan Dip, kaldırıldığı hastanede doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı.

Aile perişan oldu
Hataylı baba Ali Dip (67) ve eşi Karin’e (55) ulaşan Sabah muhabiri, ailenin 10 yıl önce bir oğlunun daha cinayete kurban gittiğini ortaya çıkarttı. Gazeteye açıklama yapan çift "Bize ikinci kez aynı acıyı yaşattılar. 10 yıl önce 13 yaşındaki oğlumuz Can, Ren Nehri'ne itilerek öldürülmüştü. Şimdi de irfan bıçaklanarak öldürüldü" şeklinde konuştu.

Arkadaşları çok ısrar etti
Karin ve Ali Dip, "Oğlumuz o akşam bize geldi. Oturuyorduk. Arkadaşları onu birkaç kez arayarak doğum günü kutlamasına çağırdı. İrfan gitmek istemedi. Israrlara dayanamayınca kalkıp gitti. Sabah ise acı haberi aldık. Hastaneye koştuk, ancak doktorlar vücudunda çok ağır kesik yaraları olan İrfan'ı kurtaramadıklarını belirtti. 3.5 saat içinde ne olup bittiğini bilmiyoruz" dedi.

Dayanacak gücümüz yok
Duisburg Dip ailesi
Dip çifti, oğulları İrfan’ın neden ve kim tarafından öldürüldüğü konusunda fikir ve bilgi sahibi olmadıklarını ifade etti. Acılı anne ve baba “Birlikte olduğu dört kişi serbest. Yetkililerden doğru dürüst bilgi alamıyoruz. Sabretmemizi istiyorlar. Dayanacak gücümüz kalmadı. Katilini bulsunlar. Belki o zaman biraz rahatlarız.” dedi ve olayı görenlerin ifade vermesi için çağrıda bulundu.

Savcılık görgü tanıklarını ifadeye çağırdı
İrfan Dip, kardeşi Can’ın yattığı Wanheimerort Müslüman mezarlığında toprağa verilirken, savcılık olayla ilgi halktan yardım istedi. Zanlılarla ilgili bilgi verenleri 2 bin euro ile ödüllendireceğini açıklayan savcılık, 0203 2800 numaralı telefondan Duisburg polisine ulaşmalarını istedi.

©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.