Geçtiğimiz Perşembe günü (1 Haziran 2023) gece saatlerinde evden çıkan 21 yaşındaki Türk genci M.A.’nın ölüm haberi ailesini yasa boğdu. Yeni evlenen ve eşini Almanya’ya getirtmek için çabalayan M.A’nın kim veya kimler tarafından öldürüldüğü henüz bilinmiyor.

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre Köln’ün Bilderstöckchen semtinde oturan M.A. Perşembe gecesi saat 24:00 sıralarında telefon etmek için evden çıktı. Gece saatlerinde darp edilerek öldürülen gencin acı haberi ertesi gün saat 17:00 civarında ailesine iletildi.

Gazeteye açıklama yapan ölen gencin aynı binada oturan amcası N.A. “Yeğenim rahmetli, perşembe gecesi amca oğluyla beraberdi. M.A., Türkiye’den yeni evlendi. Bu aralar eşini Almanya’ya getirtmekle uğraşıyordu. Hatta bugünlerde de eşi Ankara’da dil sınavlarına giriyordu. Rahmetli yeğenim birkaç haftaya kadar kendi evine taşınmayı planlıyordu.” dedi. 

Olay gecesi M.A.’nın amca oğlunun evine gittiğini söyleyen N.A. polisin ertesi günü babasını arayarak ‘Oğlunuz, üzerinde darp izleri ile bulundu, otopsi yapılıp sizlere gelişmeler hakkında bilgi verilecek’ şeklinde açıklama yaptığını kaydetti. N.A. “Resmi soruşturmanın sonuçlarını bekliyoruz. Herhangi bir problemi yoktu, işi vardı, eşini buraya getirtmek için gece gündüz çalışıyordu. Çevresinde örnek gösterilen biriydi.” dedi.

©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.