Almanya'nın Duisburg kentindeki bir spor salonunda meydana gelen olayda, bir kişinin bıçakla soyunma odasındaki kişilere saldırdığı ve 4 kişiyi ağır yaraladığı belirtildi.

Polis, yaralılardan 3'ünün hayati tehlikesi bulunduğunu ve saldırganın olay yerinden kaçtığını açıkladı. Saldırganın bulunması için arama başlatıldı.

Olay hakkında soruşturmanın sürdüğü ve saldırının hangi amaçla gerçekleştirildiğinin henüz bilinmediği kaydedildi.

Alman medyasında yer alan haberlerde saldırganın yanında birden fazla bıçak bulunduğu ve cinnet geçirerek saldırı düzenlediği ileri sürüldü. 

Alman polisi tarafından bu sabah saatlerinde yapılan son açıklamada Duisburg şehir merkezindeki John Reed Fitness spor salonunda Salı günü saat 17:40 civarında meydana gelen saldırının nedeninin henüz netleşmediği ve saldırganı arama çalışmalarının devam ettiği belirtildi.

©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.