ALMANYA

Almanya'da Rewe tavuk şnitzelleri, Lidl sandviç ekmeklerini geri çağırdı

Almanya’da Rewe marketi tavuk şnitzel ürününü, Lidl ise sandviç ekmekleri farklı nedenlerle geri çağırdığını açıkladı.

Abone Ol

Almanya’da Rewe süper marketi “Ja!” markalı tavuk şnitzel ürününü, Lidl marketi ise Grafschafter Weizen sandviç ekmeklerini geri çağırdığını duyurdu.

Rewe’den yapılan açıklamada, Tillman's Convenience GmbH şirketine ait, son kullanma tarihi 23.05.2024 ve parti numarası 37944658 olan "ja! Hähnchenschnitzel" ürününün geri çağrıldığını duyurdu. Şirketin bildirdiğine göre, rutin bir kontrol sırasında bir numunede listeria tespit edildi. 
Listeria enfeksiyonunun bazı kişilerde, grip benzeri semptomlara, kusma ve ishale yol açabileceği hatırlatılan açıklamada, daha önceden bu ürünü satın almış olan müşterilerin ürünü tüketmemeleri gerektiği vurgulandı.

Lidl mağazasından yapılan açıklamada ise Kuzey Ren Westfalya eyaletindeki mağazalarda satılan, Hollandalı üretici Bakkerij Holland’a ait 750 gramlık “Grafschafter Weizen Sandwich American Style” ve “Grafschafter Vollkorn Sandwich American Style” sandviç ekmeklerinde yabancı plastik nesneler tespit edildiği belirtildi. Son kullanma tarihi 21.05.2024 olan ürünlerin geri çağrıldığı belirtildi.

Sadece Kuzey Ren Westfalya eyaletinde satılan ekmekleri daha önceden satın alan  tüketicilerin, ürünü sağlık riski taşıdığı için kesinlikle tüketmemesi gerektiği hatırlatıldı.


©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Abone Ol