Almanya'nın Aşağı Saksonya eyaletinde yer alan Landkreis Peine'nin başkenti Peine’de giysi konteynerinde bir kadın ölü olarak bulundu. Polis yakın zamanda sezaryen doğum yaptığı anlaşılan kadının kimliğini tespit etmek ve bebeği bulmak için vatandaşlardan yardım istedi.

Salzgitter polisinden yapılan açıklamada, 9 Haziran Pazar günü Woltorfer Straße’deki bir süpermarketin otoparkında, kullanılmış kıyafet konteynerinin içinde baş aşağı sarkmış halde bir kadın bulunduğu belirtildi. Saat 18:00 civarında fark edilen kadın için olay yerine gelen acil yardım ekipleri, sadece kadının ölmüş olduğunu tespit edebildi. 

Almanya’da yeni tartışma: Türk dönerinin adı değişecek mi? Almanya’da yeni tartışma: Türk dönerinin adı değişecek mi?

Kadının büyük ihtimalle konteynerin içinden giysi almaya çalıştığı sırada kapağa sıkıştığı ve bilincini kaybettiği düşünülüyor.

Polis; ölen kişinin kimliğinin tespit edilemediğini ancak yetkililer tarafından yapılan incelemede, kadının yeni sezaryen izine sahip olduğu ve yakın zamanda doğum yaptığının belirlendiğini açıkladı. 

Bu nedenle, yeni doğan bebeğin tek başına bir evde yalnız bırakılabileceğinden korkuluyor. Polis olası çocuk ve annenin isminin bulunması için çalışmalar tüm hızıyla sürerken vatandaşlardan da ölen anneyi tanıyıp tanımadıkları hakkında bilgi almaya çalışıyor.

Tek ipucu koldaki dövme!
Kadının adını belirlemek için tek ipucunun kolunda ve omzundaki dövme olduğunu açıklayan polis, kadının eşkalini şu şekilde aktardı
Yaklaşık 25-30 yaşlarında, çok zayıf, Güney Avrupa kökenli, omuz hizasında siyah saçlı,
Harflerle süslü siyah/beyaz kısa bir üst giyiyor, siyah pantolon.
Altın bir kolye takıyor. 
Kadının, sol bileğinde "SANYI" harflerini taşıyan bir dövme bulunuyor. Muhtemelen son harf de farklı olabilir. Sağ kolunun üst kısmında ise “KIRA” harflerini taşıyan bir dövmesi var. Bu yazıların büyük ihtimalle Macarca olduğu tahmin ediliyor.

polis ölen kadın piene

Kadın veya çocuk hakkında bilgi verebilecek herkesin  05171 999-0 numaralı telefondan Peine polisine başvurması isteniyor.

©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.euya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Aslı Onuş