2023 yılından bu yana, kendisine benzeyen bir kadını öldürmekten tutuklu bulunan Iraklı güzellik uzmanı Schahraban K. B. (24) kayınbiradaerini öldürtmek için tuttuğu kiralik katile karşı açtığı davayı kazandı. Mahkeme Schahraban’ın Volkan A.(35)  tarafından dolandırıldığına hükmetti ve zanlıya denetimli serbestlik cezası verdi. 

Schahraban K. B. kendisine ve eşine hayatı zindan ettiğini iddia ettiği kayınbiraderini öldürtmek için Volkan A.'yı (35) kiralık katil olarak tuttu. Schahraban anlaştığı Volkan A.’ya 10 bin euronun yarısını peşin verdi.  Günlerce bekleyen ve cinayetin gerçekleşmediğini anlayan Schahraban, parasını geri istedi. Volkan A. ise parayı geri ödemedi. Kadın bunun üzerine mahkemeye dava açtı.

Ingolstadt Bölge Mahkemesi'nde görülen davada Savcı Alexandra Engel, zanlının parayı kabul etmesine ve yarısını almasına rağmen anlaşmaya uymadığını ve bundan mali bir avantaj elde ettiğini belirterek Volkan A.’nın dolandırıcılıktan ceza almasını talep etti. 

volkan a

Mahkemede ifade veren Volkan A. “Başından beri tek niyetim Schahraban'ı soymaktı” ifadesini kullandı.

Mahkeme, ceza hukuku açısından bakıldığında ortada beş bin euro kayıpla dolandırıcılık söz konusu olduğu gerekçesiyle, daha önce dokuz sabıkası bulunan Volkan A.'yı bir yıl denetimli serbestlik cezasına çarptırdı. Ayrıca alınan paranın hazineye ödenmesine karar verdi.

Schahraban K. B. kendi benzerini öldürmekten tutuklu

Shahraban
Ailesinin evlendirmek istediği Ezidi Schahraban K. B., daha rahat yaşam sürmek ve  bu durumdan kurtulmak için filmlere konu olacak bir cinayet planladı.
 
2023 yılı şubat ayında Almanya'nın güneyindeki Ingolstadt kentinde polis park halindeki bir otomobilde kadın cesedi bulundu. Kadının 50'den fazla kez bıçaklandığı tespit edilirken kimliği Irak asıllı bir Alman olan Sharaban K. olarak açıklandı. Sharaban K.'nin aile üyeleri 23 yaşındaki genç kadının cesedini tespit etti. Daha sonra yapılan otopsi raporu ile ortada şüpheli bir durum olduğu ortaya çıktı.

Otopsiden sonra kurbanın aslında Baden-Württemberg eyaletindeki Heilbronn'dan yine 23 yaşındaki Cezayirli bir güzellik blog yazarı olan Khadidja O. olduğu tespit edildi.

Yapılan incelemelerde Schahraban K. B.’nin Cezayirli Khadidja O.'yu Eppingen'den Münih'e, ardından Ingolstadt'a çağırdığı ve Sheqir K. ile birlikte kadını 56 kez bıçaklayarak öldürdüğü ortaya çıktı.

Bu gelişmelerin üzerine Sharaban K ve Sheqir K adlı arkadaşı Bavyera polisi tarafından gözaltına alınarak tutuklandı. 

Almanya'da Rewe tavuk şnitzelleri, Lidl sandviç ekmeklerini geri çağırdı Almanya'da Rewe tavuk şnitzelleri, Lidl sandviç ekmeklerini geri çağırdı

©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.