Almanya Ulm kenti Wiblingen kasabasında bulunan Sägefeld Grund Werk Realschule’de öğretmenlik yapan Kürşat Murat Güçlü, çalıştığı okulun önünde saldırıya uğradı. Polis saldırganı yakalamak için arama başlattı.

Sılayolu.com sitesinde yer alan habere göre olay 26 Şubat Pazartesi günü saat 16.00 sıralarında meydana geldi. 

Kimliği belirsiz bir kişi tarafından kafasına sert bir cisimle vurulan aslen Aksaray ili Sarıyahşi ilçesi nüfusuna kayıtlı, Kürşat Murat Güçlü ağır yaralandı. 

almanya öğretmen

Saldırgan yaya kaçtı!
Görgü tanıklarının ifadelerine göre saldırgan yetişkin bir erkek ve olay yerinden yaya olarak kaçtı. 

Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Güçlü’nün hayati tehlikesinin devam ettiği açıklandı.

Polis saldırgan hakkında araştırma başlatırken, olayla ilgili fazla bilgi paylaşmaktan kaçındı. Polis sözcüsü, şüphelinin yaşının ve kimliğinin de soruşturma konusu olduğunu ve şu anda net bir şey söylenemeyeceğini belirtti. 

Polisin saldırının amacı hakkında bir bilgiye ulaşamadığı belirtildi. Cinayet Bürosu’nun olayla ilgili "Säge" kod adlı özel bir komisyon kurduğu ve zanlının cinayete teşebbüs iddiası ile arandığı belirtildi.

Polis olayın görgü tanıklarına ifade vermek için çağrıda bulundu.

Haber ve Fotoğraf: Yüksel Aktay
©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

Sıla Yolu Vinyet Rehberi 2024: Hangi ülkede, nasıl ve nereden vinyet alınır? Sıla Yolu Vinyet Rehberi 2024: Hangi ülkede, nasıl ve nereden vinyet alınır?

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.