Güneşli bir günde, 3 yaşındaki oğlu ile birlikte Görlinger Merkezi'ndeki bir kafede dondurma yemeye giden 22 yaşındaki Şeyda Y., hayatının en korkunç gününü yaşadı. Mutlu başlayan gün, annenin dikkatli davranışı sayesinde, kabus olmaktan son anda kurtuldu.

Bild gazetesinde yer alan habere göre, olayın yaşandığı gün, anne Şeyda Y. ve 3 yaşındaki oğlu dondurma yemek için bir kafeye gitti. Küçük çocuk bir müddet sonra bulundukları masadan birkaç masa ötede bulunan ailenin tanıdıklarının oturduğu bir masaya doğru gitti. O anı “sadece birkaç metre uzakta olduğu için endişelenmedim” şeklinde tarif eden Şeyda Y., bir anda masanın yanında tanımadığı bir kadını gördüğünü belirtti.

Anne Şeyda, geçtiğimiz hafta yaşanan bu olayda, masanın yanına gelen kadını tanımadığını ancak başlangıçta o masadaki tanıdıklarının bir tanıdığı olarak düşündüğünü aktardı.

Yabancı kadını, oğlunu kucaklayarak öptüğünü gören anne önce hiçbir şey söylemediğini, ancak kadının oğlunu alarak uzaklaşmaya başladığını görünce telaşlandığını ve kendini kötü bir filmde gibi hissettiğini belirtiyor.

Haberde yabancı kadının çocukla birlikte koşarak kaçtığını gören Şeyda Y. ve yakınındakilerin hemen kadının peşinden giderek durdurduğu ve çocuğu kadının elinden zorla aldığı belirtiliyor.

Şeyda, gazeteye kadını nasıl yakalayarak çocuğu elinden aldıklarını “Kalbim hızla atmaya başladı. Onun peşinden koştuk, onu durdurduk, fakat başlangıçta bana çocuğumu vermek istemedi. Onu kollarından zorla almak zorunda kaldık. Sonra polisi aradık ve kafenin kapılarını kapatıp kaçmasını engelledik.” şeklinde açıkladı.

Basında konu ile ilgili çıkan haberlerde kafeye gelen polis ekiplerinin 31 yaşında olduğu belirtilen zanlıyı gözaltına aldığı ve olayla ilgili soruşturma başlatıldığı belirtildi. 

Olayın yaşandığı kafede bulunan kişiler tarafından fotoğrafı çekilen zanlı:

Almanya çocuk kaçırma köln şüpheli

©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Aslı Onuş