Almanya’nın Kuzey Ren-Vestfalya eyaleti, Bergkamen şehrinde yaşayan ve geçen yıl Kasım ayından bu yana kayıp olan Talha Arslan hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Talha'nın cansız bedeni bir kanalın içerisinde bulundu. 

Eyalet Kriminal Polis Ofisi, 28 yaşındaki Arslan'ın cesedinin Salı günü Datteln-Hamm-Kanalı'nda bulunduğunu ancak kimlik tespitinin Çarşamba günü gerçekleştiğini açıkladı.

Aslen Zonguldaklı olan Talha Arslan 5 Kasım 2022 günü Renault Clio marka otomobiliyle evden ayrılmış ve o günden bu yana kendisinden haber alınamamıştı.

Polis gencin intihar etmiş olabileceği ihtimali üzerinde dursa da gerçek ölüm nedenini bulmak için soruşturma başlattı.

Edinilen bilgilere göre, Talha Arslan’ın babası Muzaffer Arslan da yaklaşık bir yıl önce, ortadan kayboldu ve bir haftalık arama çalışmasından sonra aynı oğlu gibi Datteln-Hamm-Kanalında cansız bedenine ulaşıldı.

©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.