Almanya’nın başkenti Berlin’de salı günü yaşanan ve ülke genelinde büyük infial yaratan çocuk cinayetinin detayları belli olmaya başladı. Park alanında kaybolan ve saatler sonra ağır yaralı olarak bulunan küçük çocuk, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olayda cinayet şüphesiyle bir genç gözaltına alındı daha sonra tutuklandı.

Bild gazetesinde yer alan haberde; hayatını kaybeden Anissa’yı öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan 19 yaşındaki şüpheli Gökdeniz A.’nın ailenin yakını olduğu belirtildi. 

Gazetenin haberine göre olay salı günü Berlin’in Pankow ilçesindeki Bürgerpark’ta gerçekleşti. Polonya asıllı anne, 1, 2, 4 ve 5 yaşlarındaki çocuklarıyla parka gitti. Ailenin yakını olan 19 yaşındaki Gökdeniz A.’da onlara parkta eşlik etti. 

Bir ara yiyecek almaya giden anne, çocuklarını güvendikleri Gökdeniz’e teslim etti. Gökdeniz ise 5 yaşındaki Anissa’yı tuvalete götürmek için diğer çocukları parktakilere emanet ederek oturdukları banktan ayrıldı. Kısa bir süre sonra parka gelen anne kızını beklemeye başladı. Ancak zanlı, yaklaşık 20 dakika sonra gelerek Anissa’yı kaybettiğini söyledi. Paniğe kapılan anne, yanındakilerin de yardımıyla park alanında kızını aramaya başladı.

Polise yapılan kayıp ihbarı ile olay yerine çok sayıda polis sevk edildi. Gökdeniz’in de görgü tanığı olarak burada polise durumu anlattığı ve onlarla birlikte aramaya başladığı belirtildi. Ancak zanlının, kızın bulunmaması için polisi yanlış yerlere yönlendirdiği tahmin ediliyor. 

Olay yerine polis helikopteri de gelerek park alanında arama çalışmalarına destek verdi. Akşam saatlerinde 5 yaşındaki Anissa, ağır yaralı ve bilincini kaybetmiş olarak, olay yerinden yaklaşık 700 metre uzaklıkta bulundu. 

Olay sonrası kendini kaybeden anneye psikolojik destek sağlandı. Polis gece geç vakitlere kadar park alanında delil aradı. Gözaltına alınan Gökdeniz, daha sonra tutuklandı.

©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.