Geçtiğimiz hafta perşembe günü Ren nehri kıyısında bulunan Ludwigshafen şehrinde bir anaokulunun bahçesinde 4 yaşındaki bir kız çocuğunun cansız bedeni bulundu. Yaşanan bu korkunç olay tüm şehri yasa boğdu.

Olay günü kız çocuğu anaokulunun bahçesinde baygın halde bulundu. Olay yerine gelen ilk yardım ekipleri kızı hayata döndürmeye çalıştı ancak başarılı olamadı. Küçük kıza yapılan otopsi ise ölüm nedenini ortaya çıkarttı. 

Açıklanan bilgilere göre küçük çocuk kaydıraktan kayarken elinde tuttuğu kovanın ipi boğazına dolandı. O sırada ipten kurtulamayan kız, nefessiz kalarak boğuldu. Yapılan otopside de kızın boğazına dolanan ipin çocuğun havasız kalarak ölmesine neden olduğu belirlendi.

Polis 4 yaşındaki çocuğun öldüğü anaokulunun geçici olarak kapatıldığı bilgisini paylaştı. Olayda anaokulunun bir ihmalinin olup olmadığının araştırıldığı belirtildi.

©Sonhaber.eu

Almanya’da Lennestadt DİTİB Camii Kur’an kursu öğrencilerinden örnek davranış Almanya’da Lennestadt DİTİB Camii Kur’an kursu öğrencilerinden örnek davranış

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.