Meerkerk'ten Sleeuwijk'e nikah törenine giden gelin ve damat ile birlikte yola çıkan konvoy, A27 otoyolunda trafiğe takılınca sıra dışı görüntüler ortaya çıkarttı.

Gerald Boom ve Joanita Bergshoef çiftinin nikah töreni için yola çıkan konvoy A27 karayolunda trafiğe takıldı. O anda düğün fotoğrafçısı Gaby Ermstrang'ın aklına gelen fikir ise yeni evlenen çiftin sıra dışı bir düğün fotoğrafı elde etmesine imza attı.

Trafiğin tıkanmasının ardından çiftin arabadan inmesini isteyen fotoğrafçı Ermstrang, RTL Nieuws'e yaptığı açıklamada, gelin ile damadın bu durumda önce çok şaşırdığını ve daha sonra fikrin hoşlarına gittiğini belirtti.

Ermstrang, trafikte bulunan diğer araçlardaki kişilerin de yoğun ilgi gösterdiği çift için alkış tutup çığlıklar attığını ifade etti.

Bir anda ortaya çıkan bu görüntüyü ''inanılmaz'' olarak nitelendiren Ermstrang, bir anlık fikir ile çiftin olağanüstü benzersiz bir düğün fotoğrafına sahip olduğunu ve kendisinin de kariyerindeki en iyi fotoğrafı çektiğini belirtti.

Çiftin 45 dakika trafikte kalmalarına rağmen nikah törenine yetişebildiği ve ardından Valencia'ya balayına gittikleri bildirildi.

Dijirad.com