Davet edilen kadınlardan biri, Doğu Flaman eyaletinde “En Sıcak Gönüllü 2017” ödülünü kazanan ve Zele’deki De Schooltas derneği gönüllü olarak görev yapan Mukaddes Yurdaer oldu.



Kadınlar, toplumdaki kadınların konumunu konuştular. Güvenilir oynamak isteyenler sitesini tercih edebilirler. Yuvarlak masa toplantısına davet geldiğinde, Mukaddes’in yanı sıra NT2 grubundan 52 kadın öğrenci davetle gururlandılar.



Mukaddes Yurdaer, Kraliçe Mathilde’den kadınlar gününe ilgi gösterdiği için iyi bir jest olarak gördu. Kraliçe Mathilde, toplumdaki kadınların beklentilerine gerçekten ilgi duyuyordu.



Konuşma çok pürüzsüz, olumlu ve sıcak geçti. Kraliçe özellikle 15 gönüllü ile birlikte De Schooltas gibi küçük bir organizasyonun çocuklar, gençler ve yetişkinler için pek çok etkinlik ve proje geliştirebildiği gerçeğiyle ilgileniyordu.



Mukaddes ayrıca, Kraliçe Mathilde’ye gönüllüleri ve De Schooltas öğrencileri adına aldıkları bir teşekkür kartını vererek De Schooltas derneğini ziyaret etmeye davet etme fırsatını da buldu.



Mukaddes için Doğu Flaman eyaletindeki diğer güçlü kadınlarla tanışmak için bir fırsattı.

Yenivatan.be