İnternet Medyası ve Yazarları Derneği her yıl farklı alandaki başarılı çalışmaları, topluma katkı sağlayan olayları, yazılı eserleri ve yazarlarını, millet için fedakârlık yapan kişileri anmak, örnek göstermek ve diğer kişileri bu konularda çalışmaya teşvik etmek için ödül vermekte ve ödül töreni düzenlemektedir.

Konu hakkında açıklama yapan İnternet Medyası ve Yazarları Derneği Başkanı Mustafa Kurşun "Marifet İltifata Tabidir atasözümüz, İNTERMED tarafından benimsenmektedir. Gerek Kamu gerek özel kişi, kurumlar tarafından üretilen ve hepimizin gözüne sıradan gibi gelen bir çok konuda özverili çalışmalar yapılıyor. Standartın üstünü zorlayan her çalışma İNTERMED tarafından değerlendiriliyor. Her kim millet için özverili bir çalışma yaparsa o çalışma ve çalışmayı yapan kişi ve kurum İNTERMED için anılmaya uygundur ve iltifata tabidir.

Gelişmeye açık alanlardaki yatırımlar ve çalışmalarda kapsama alanımızdadır. Ülkemiz 2023 hedefine doğru hızla ilerlemekte ve iller kendi arasında yarışmaktadır. Bu ilerlemenin her alanda kaydedilebilmesi için ve gelişmeye açık alanlarında fark edilebilmesi için gelişmeye açık alanlardaki çalışmaların ödüllendirilmesi planlanmaktayız. "dedi

ÖDÜL TÖRENİ NE ZAMAN

İNTERMED ödül töreninin Aralık 2015 veya Ocak 2016'da yapılması planlanıyor. Verilecek ödüllerin tespiti konusundaki çalışmalar ve törene katılacak devlet büyüklerinin programlarının uygunluğu ödül töreninin gününü belirleyecek.



2014'de 43 Ödül VERİLDİ 2015'de 25 ÖDÜL VERİLECEK

2015 yılı ödül töreninde basın, toplumsal olay, basılı eser, iş yatırım, medya ve müzik kategorilerinde 25 ödülün verilmesi planlanıyor. Bu yıl ödül töreninde iş dünyası, yönetim, siyaset, spor kategorilerinin yanı sıra Karaman ile ilişkisi olan ve devam eden dizi oyuncuları ve sanatçıları da ödül verilmesi planlanıyor.