Karşılaşmalar kıyasıya devam ederken Hollanda’nın sevilen müzisyenlerinden Cihan Ateş Ud’u ve sevilen eserler ile, Serdar Demirbaş ve Meg Davis, Ercan Söğüt ve Melih Gökdüman da seslendirdikleri eserlerle tavlacılara moral desteği sağladı.

Rotterdam İskender Restoranda gecenin geç vakitlerine kadar süren ve şampiyonun belli olmasının ardından DRT Genel Yayın Yönetmeni ve turnuvanın 5 yıldır organizatörü Özcan Özbay, “ Amacımız Hollanda da yaşayan insanlarımızı aile ortamında, müzikli , sohbetli bir şekilde biraraya getirmek, eğlendirmek.İnsanlar yoığun iş temposundan ve koşuşturma içinde olduklarından pek bir araya gelemiyorlar. Bu Turnuva insnaları bir aile ortamından bir araye getiriken yeni dostlukların da temeli atılmış oluyor. Tavla turnuvamızda 5. yılı geride bırakırken yine aynı düşünce ile başladığımız Okey Turnuvamızın da 3 yılı oldu. Katılımcılarımıza ve destekleyene herkese çok teşekkür ederim."dedi.

Bu yılın üçüncü Melih Gökdüman olurken kupasını, O ses Türkiye’den tanıdığımız Dilan Dutkusu; İkincilik kupasını kazanan Kürşat Koşer ‘ Deniz TV Akşam Sefası Program Yapımcısı ve sunucusu Özlem Damgacıoğlu; Bu yıl turnuvanın şampiyonu olan Bahattin Kaya’ya da kupasını D66 Milletvekili Fatma Koşer Kaya takdim etti.

Eşinin ikinci olduğu turnuvada Koşer Kaya, “ Organizeyş ve katılımcıları tebrik ederim. Zarı güçlü olan kazandı. Güzel bir amaca hizmet etmesi, insanların bir araya gelmesi bence kazanmak kadar önemli” dedi.

Son Haber yazarlarından Yavuz Nufel’in de katıldığı turnuvada iki yıl önce ikinci olmasına rağmen bu yıl ikinci turda elendiği öğrenildi.

©SONHABER.EU