Haber: Mustafa Koyuncu / Ede

Okuduğu okul dersleri tatil yaparak cenaze namazına katıldılar. Okul müdürü yaptığı konuşmasında” İçimiz kan ağlıyor çok üzüntülüyüz seveninin bu kadar çok olduğunu bilmiyorduk. Burda şunu gördüm her kesimden insanların birlik beraberlik içerisinde cenaze namazına katılmaları bizleri bir kez daha duygulandırdı” dedi

Okul ve Sporcu Yerli yabancı bütün arkadaşları Tabutun üzerine çicek bırakarak vedalaştılar. Tabutana elini dokunan gençler göz yaşını tutamıyordu.

HOLLANDA’DA TRAFİK KAZASINDA 15 YAŞINDAKİ TÜRK GENCİ HAYATINI KAYBETTİ

Hollanda’nın Ede şehrinden geçtiğimiz Cumartesi günü akşam üzeri. Tiel şehrine düğüne giderken kaza yapan Kara ailesi. 15 yaşındaki Erdem Kara, A15 otoyolundaki feci kazada ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti. 39 yaşında bir kadında ağır yaralı kaldırıldığı hastanede, acil ameliyata alındı ve tedavisi devam ediyor.

Edinilen bilgilere göre, Otomobilleri ile A15 otobanında yoluna devam eden Kara ailesine. Otobana girmekte olan otomobil çarparak bariyerlere sıkıştırmıştı. Bariyerlere sıkışan otomobilden kurtulmak isterlerken. Otobanda gelmekte olan ikinci bir otomobil 15 yaşındaki Türk gencin ölümüne sebeb oldu. ikinci otomobilde bulunan 69 yaşındaki kişi ölüme sebebiyetten tutuklandı.

15 yaşındaki Türk gencin ölümünden dolayı, Ede şehri futbol kulübü FC Youth’ın genç yaş takımlarının tüm oyunları iptal edildi. Erdem Kara genç yaş kulübünün eski bir üyesiydi.

© SONHABER.EU