Tarkan'ın '' Yine Sensiz '' albümünde yer alan 'Gelip de Halimi Gördün mü ' şarkısını seslendirip yeniden uyarlayan genç sanatçı Emre Madak, single'ının dijital platformda yayınlandığını bildirdi.

Türk basınında çıkan haberlerde, Tarkan tarafından desteklenen Emre Madak'ın koyu bir Tarkan hayranı olduğu belirtildi. Emre Madak, basına yaptığı açıklamada, Müzik piyasasında 90'lı yıllara geriye dönüş yaşanırken Tarkan şarkısı olmadan 90'ların yaşanamayacağını ifade etti.



Emre Madak, '' Şansa inanıyorum, bu nedenle ilk single çalışmamın ayrı bir yeri var. Dünya starı olan Tarkan tarafından desteklenmek mutluluk verici ve aynı zamanda onun şarkısını yeniden seslendirmek cesaret ister '' sözlerine yer verdi.

' Gelip de halimi gördün mü ' şarkısının sözleri Alpay Aydın'a ve müziği megastar Tarkan'a ait. Şarkının düzenlemesini Gökhan Doğanay ve süpervisorlığını ise Berk Tuğrul üstlendi. Emre Madak 'Gelip de halimi gördün mü ' single çalışması Murat Yaprak'ın yapımcılığı ile Armoni Müzik etiketiyle tüm Digital Platformlarda yerini aldı.

SONHABER.EU