Almanya’nın Jena kentinde 38 yaşındaki adam, bir süre önce ayrıldığı 25 yaşındaki karısının evine giderek, genç kadını, 43 yaşındaki bir tanıdıklarını ve dört haftalık bebeğini bıçaklayarak öldürdü. Ardından da intihar etti.

Basında yer alan haberlere göre Anika S. iki ay önce eşi Stefan S.’den ayrıldı. Ayrıldıktan dört hafta sonra da Maximilian adındaki oğlunu dünyaya getirdi. Yaşanan katliam ise, genç kadından bir süredir haber alamayan yakınlarının polise başvurmasıyla ortaya çıktı.

Kadının yaşadığı eve giden polis, kapısını kırarak girdiği evde korkunç manzarayla karşılaştı. Olay yerinde Anika S., Stefen S., 43 yaşındaki tanıdıkları ve küçük bebeğin cesediyle karşılaşan savcı, “Her taraf kan gölüydü” diyerek cinayet sonrası ortaya çıkan manzarayı anlattı.

Ayrılık sonrası depresyona girdiği ve ayrılığı kabullenemediği için cinayetleri işlediği tahmin edilen katilin, evdekileri bıçakla öldürdükten sonra kendisini de zehirlediği tahmin ediliyor. Polis, bugün ortaya çıkan cinayetlerin geçtiğimiz hafta sonu işlendiğini düşünüyor.