Alman otomobil devi Audi'nin yeni canavarı 2020 model Q4, gündeme bomba gibi düştü. Kamuflajıyla görüntülenen araç hiç olmadığı kadar asi bir tasarıma sahip gibi duruyor. Tasarımsal olarak Audi Q3 ile oldukça benzer olan yeni Q4'ün asıl merak edilen noktası teknolojileri.

Yeni Audi Q4‘ün, iki farklı motor seçeneği ile piyasaya sürülmesi bekleniyor. 2 litrelik iki motor seçeneğinin birisi 184 HP, diğeri ise 228 HP gücüne sahip olacak.

Bu arada tasarım benziyor benziyor dedik ancak Audi'nin dış tasarım patronu Andreas Mindt geçen hafta yaptığı açıklamada Q3 Sportback/Q4'ün standart Q3'ün bir coupe versiyonundan çok daha fazlası olacağını belirtmiş durumda.



Coupe-SUV modelinin tasarımının tamamlandığını belirten Mindt, otomobilin görsel olarak Audi’nin diğer modellerinden ayrılacağını kaydetti. Ağır kamuflaj yüzünden otomobille ilgili bir şeyler söylemek her ne kadar zor olsa da modelin tavanının biraz daha arkaya doğru eğimli hale geldiğini fark etmek mümkün.

Muhtemelen bununla birlikte aracın arka camında da bir takım değişiklikler yaşanacak. Daha fazla bilginin bu sene içerisinde paylaşılması bekleniyor. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz yeni Q4 hakkında?

Teknolojioku