Uluslararası Para Transferi Şirketi TransferGo ve partneri Dijifi, Türkiye’de yaşayanların Avrupa’daki akrabaları ve yakınlarından 250 euro borç istemesiyle ilgili bir sosyal deney yaptı ve ortaya ilginç sonuçlar çıktı. 

Eğlenceli sosyal deneyin sonuçları bu linkte: Türkiye'de yaşayanlar Avrupa'daki yakınlarından borç isterse? Sosyal Deney

TransferGo Hakkında

TransferGo, yurt dışında yaşayan kişilerin banka işlem ücretleri ödemeksizin ülkelerindeki yakınlarına para göndermelerini sağlayan uluslararası bir para transfer şirketidir. 2012 yılında İngiltere’de kurulan şirketin genel merkezi Londra’dadır. TransferGo'nun Berlin, Vilnius, Istanbul ve Varşova'da da ofisleri bulunmaktadır.

TransferGo, dünya çapında 50 ülke arasında uluslararası, hızlı ve düşük maliyetli para transferleri sunmaktadır. Tüketiciler, TransferGo'nun yenilikçi iş modeli sayesinde yurt dışına para gönderebilir. Bu, para transferlerinin yerel para gönderimleri gibi işlediği ve paranın ülke değiştirmeye gerek olmadığı anlamına gelir.

TransferGo, 2018 yılında Europas Ödülleri'nin “Yılın En Hızlı Yükselen Girişimi” kategorisinde finalist olarak aday gösterildi.

WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Haberlerimizi izin almadan kullanmayınız!
©SONHABER.EU