MALATYA (AA) - TFF 1. Lig takımlarından Yeni Malatyaspor'un, Mersin İdmanyurdu'ndan transfer ettiği Eren Tozlu ve Osmanlıspor'dan kadrosuna kattığı kaleci Hakan Canbazoğlu, yeni sezonda performanslarını en iyi şekilde sahaya yansıtmayı hedefliyor.

Eren Tozlu, Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'ndeki antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, Bolu'da iki etap halinde gerçekleştirdikleri kamp çalışmalarının oldukça verimli geçtiğini söyledi.

Takıma kendisi gibi yeni katılanlarla iyi bir uyum yakaladıklarını anlatan Eren, ikinci etap kamp çalışmalarında oynadıkları hazırlık maçlarında ise kendilerini görme imkanı bulduklarını ifade etti.

Eren Tozlu, takımlarının iyi durumda olduğunu aktararak, "Bu yıl ligde zorlu rakiplerimiz olacak. Adana Demirspor ve Göztepe iyi transferler yaptı ancak biz de onlar kadar iddialıyız. İyi bir takım oluşturduk, bu yarışın içerisinde olacağız." dedi.

Maçlarda oynadıkça kendini bulmaya başladığını ve hazırlık karşılaşmalarında goller attığını anlatan Eren, ligde bu performansını daha da artırmayı hedeflediğini kaydetti.


- Hakan: "Takımımız çok istekli"

Kaleci Hakan Canbazoğlu ise verimli bir kamp dönemi geçirdiklerini anlatarak, kampta ve Malatya'da gördüğü ortamın kendisini heyecanlandırdığını belirtti.

Bu heyecanın sezon içerisinde devam etmesini dileyen Hakan, "İnşallah, Malatyaspor'dan beklenen çıkışı bu yıl gerçekleştiririz. Takımımız çok istekli ve uyum sürecini çabuk atlattık. Burada çok güzel ve sıcak bir ortam var. İnşallah bu samimiyet, başarıyı da beraberinde getirecek." değerlendirmesinde bulundu.

Hakan Canbazoğlu, her zaman daha iyi olmanın gayreti içerisinde olduğunu dile getirerek, başarılı olup takıma katkı sağlamak için elinden gelenin en iyisini yapacağını sözlerine ekledi.