MALATYA (AA) - TFF 1. Lig takımlarından Yeni Malatyaspor'da futbolcular, sezonun ilk haftasında deplasmanda Mersin İdmanyurdu ile oynayacakları maçtan galibiyetle ayrılmak istiyor.

Takımın orta saha oyuncusu Sedat Ağçay, Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'ndeki antrenman öncesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, Bolu'da iki etap halinde gerçekleştirdikleri kamp çalışmalarının oldukça verimli geçtiğini belirtti.

Kampta oynadıkları hazırlık maçlarında kendilerini görme imkanı bulduklarını anlatan Sedat, Malatya'da hazırlıklarını sürdürdüklerini ifade etti.

Sedat Ağçay, hafta sonu sezonun ilk maçında Mersin İdmanyurdu ile karşılaşacaklarını anımsatarak, "Mersin İdmanyurdu deplasmanından galibiyetle ayrılıp, lige iyi başlamak istiyoruz. Çalışmalarımız iyi geçti. Şu an hiçbir eksiğimiz yok. Tabii ilk maçlarda uyum sorunu olabilir ama bizim öyle bir uyum sorunumuz ya da sıkıntımız yok. Lig zorlu ve çetin geçecek." değerlendirmesinde bulundu.

Defans oyuncusu Murat Akça ise kampın ardından maç haftasına girdiklerini belirterek, kamp döneminde oynadıkları hazırlık maçlarının sonuçlarının kendilerine moral olduğunu söyledi.

Takımdaki uyum sürecinin de kısa sürede atlatıldığını aktaran Murat, şunları kaydetti:

"Takım olarak Mersin İdmanyurdu maçına hazırız. Kalan süreci de sakatlık olmadan en iyi şekilde geçirip, sezona 3 puanla başlamak istiyoruz. Kondisyon durumumuz çok iyi. Bolu'da iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Takımda güzel, karakterli bir oyuncu topluluğu var. Takım olarak lige hazırız. Ligin üstesinden gelebilecek tecrübeli ve kaliteli oyuncular var. Taraftarlarımızın desteğiyle Süper Lig'e çıkmak istiyoruz."