SİVAS (AA) - Geçen sezon Süper Lig'e veda eden Sivasspor'un başkan vekili Erdal Sarılar, kırmızı-beyazlı ekibin PTT 1. Lig'in en hazır takımlarından olduğunu ve Süper Lig ayarında kadrosu bulunduğunu söyledi.

Sarılar, gazetecilere yaptığı açıklamada, Süper Lig'e geçen sezon şanssız şekilde veda ettikleri için üzgün olduklarını belirtti. Yeniden Süper Lig'e yükselme hedefiyle sezona başlayacaklarını aktaran Sarılar, iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini ifade etti.

Sivasspor'un hazırlık karşılaşmalarında aldığı sonuçların geleceğe umutla bakmalarını sağladığını anlatan Sarılar, "Ligin en iyi takımlarından biriyiz, Süper Lig ayarında bir takımımız var. Geçen yılki iskelet kadromuzu büyük oranda koruduk ve üzerine takviye yaptık." dedi.

Teknik direktör Osman Özköylü'nün isteği doğrultusunda hareket ettiklerini dile getiren Sarılar, transfer çalışmalarını noktaladıklarını kaydetti.


- Yeni stadyumda hazırlık karşılaşması

Yapımına 3 yıl önce başlanılan ve büyük oranda tamamlanan 27 bin 532 seyirci kapasiteli yeni stadyumun açılışı dolayısıyla 14 Ağustos Pazar günü saat 19.00'da, Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Tokatspor ile maç yapacaklarını dile getiren Sarılar, "Yeni stadyumumuz büyük oranda hazır. Passolig ile ilgili bazı eksik hususlar var ve ligin 2. haftasında evimizde Mersin İdmanyurdu ile yapacağımız karşılaşmaya kadar bu sorunun da çözüme kavuşacağını düşünüyoruz. Stadyum açılışı nedeniyle Tokatspor ile oynayacağımız ve ücretsiz olan karşılaşmaya tüm taraftarımızı bekliyoruz." diye konuştu.

Sarılar, kombine kart ve locaların satışının ise en geç 1 Eylül'e kadar başlayacağını sözlerine ekledi.