Ronaldo ve Messi’yi bu takıma getirme adına çok istekliyim. Başkan ve Terraneo ile konuşmayı bekliyorum. Çok uğracağız' dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 2015-2016 sezonunun açılış haftasında sarı-lacivertli ekip, sahasında karşılaştığı Eskişehirspor’u Sow ve Fernandao’nun golleriyle mağlup etmeyi başardı. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, “İlk maçlar her zaman duygusal anlamda fazla maçlar olmuştur. Bugün de öyle bir maç oldu. İki gol attık ama daha çok gol bulabilirdik. Kesinlikle daha hızlı ve agresif oynayan bir takım olacağız. Sahadaki en büyük takım, en büyük grup taraftarımızdı. Onları fantastik olarak nitelendiriyorum. Biz bu takım için hayatımızı adamak zorundayız. Çünkü onlar bunları hak ediyor” dedi.

“OZAN VE VOLKAN’I TANIMASAM BURAYA GELMEZLERDİ”

Bir basın mensubunun ‘Ozan Tufan ve Volkan Şen transfer listesinde var mıydı? Onları ne kadar tanıyorsunuz?’ sorusuna ise tecrübeli çalıştırıcı, “Tanımasam buraya gelmezlerdi. Türk oyuncu almak önemli diye düşünüyorum. Yabancı kuralından dolayı değil, Türk oyunculardan da seçenek bulunsun istiyoruz. Onların kalitesi ve takıma katacakları önemli. Taraftarın ruhuna uygun oyuncular getirmek önemli. Taraftarlar Türk oyuncularla daha iyi iletişim kuruyor. Kaliteli oyuncular aldık ve kesinlikle katkı sağlayacaklarını düşünüyorum” diye konuştu.

“OZAN TUFAN KALECİ OLARAK OYNAYACAK”

Ozan Tufan’ı hangi mevkii de oynatmayı düşünüyorsunuz? sorusuna ise Pereira, esprili bir yanıt vererek, “Ozan kaleci olarak oynayacak” diye konuştu.

“MEHMET TOPAL GÖRMEYE ALIŞTIĞIMIZ SEVİYESİNDE DEĞİL”

Mehmet Topal’ın performansını değerlendiren tecrübeli çalıştırıcı, “Mehmet Topal son derece kaliteli bir oyuncu. Şu an kondisyon olarak görmeye alıştığımız bir Mehmet Topal seviyesinde değil” şeklinde konuştu.

“RONALDO VE MESSI’Yİ İSTİYORUM”

Bir basın mensubunun, ‘Bir transfer daha yapacak mısınız?’ şeklindeki sorusuna Pereira, “Bugün isimler hakkında konuşacağız. Cristiano Ronaldo ve Messi’yi bu takıma getirme adına çok istekliyim. Başkan ve Giuliano Terraneo ile konuşmayı bekliyorum. Çok uğracağız” dedi.

Kaynak: IHA