GİRESUN (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un kulüp başkanı Mustafa Bozbağ, bu sezon takımlarının her şeyiyle şehre yakışacağını ümit ettiğini söyledi.

Bozbağ, bir otelde düzenlediği basın toplantısında, Bolu'daki ikinci etap kampının hazırlık maçlarından sonra tamamlanacağını ve kampın olumlu geçtiğini ifade etti.

Transfer edilen tüm oyunculardan memnun olduklarını dile getiren Bozbağ, "Hocanın verdiği rapor doğrultusunda sol bek Aykut Civelek ve stoper Süleyman Özdamar kardeşimiz kiralık gidebilir. Onlarla ilgili nasıl bir yol izleneceğini ileriki günlerde size iletiriz." dedi.

Bozbağ, Giresunspor'un eksik bölgelerinin şu anda sol bek ve santrfor olduğunu, transfer dönemi bitene kadar eksik bölgelere sürpriz transfer yapabileceklerini söyledi.


- "Pedriel Giresunsporlu olabilir"


Şu ana kadar 4 santrfor oyuncusuyla ilgili girişimlerinin olduğunu aktaran Bozbağ, şöyle devam etti:

"25 gün önce Giresun'un da yakından tanıdığı Ricardo Pedriel'e bir teklifte bulunduk, o da bize uzak bir teklif verdi. Eğer bizim sunduğumuz teklife inerse Pedriel Giresunsporlu olabilir. Onun dışında Belçikalı genç santrfor Lonsana Doumbouya üzerinde duruyoruz. Onun olma ihtimali de çok yüksek. Eğer bu iki oyuncu olmazsa belki bir Türk oyuncu alıp transfer bitimine kadar bekleyeceğiz."


- FETÖ'nün darbe girişimi


Bozbağ bir gazetecinin, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin yabancı transferini etkileyip etkilemediği yönündeki sorusuna, "Çok şükür şu ana kadar bunu çok yaşamadık. İlk gün biraz korku yaşadı bize gelenler ama çok sağduyuyla hepsi bunu atlattı." cevabını verdi.

Teknik direktör Mustafa Kaplan'ın çok iyi yerlere geleceğini düşündüğünü dile getiren Bozbağ, "Türk futbolu çok ciddi bir teknik direktör kazanacak. Zaten her türlü altyapısı ve bilgi birikimi vardı, daha önce de tecrübeleri vardı. Bu sezon Giresunspor'un her şeyiyle şehre yakışan bir takım olacağını ümit ediyorum." değerlendirmesinde bulundu.