ESKİŞEHİR (AA) - TFF 1. Lig ekiplerinden Eskişehirspor'un teknik direktörü Alpay Özalan, siyah-kırmızılı taraftarların kombine bilet alıp takımlarına destek olmalarını istedi.

Özalan, Eskişehirspor Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'ndeki antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, ikinci etap kamp çalışmalarını planladıkları doğrultuda tamamladıklarını belirterek, kamptaki hazırlık maçlarında istedikleri sonuçları aldıklarını kaydetti.

Takımın yüzde 70-80 seviyelerinde lige hazır olduğunu ifade eden Özalan, şöyle konuştu:

"Lig başladığında tamamen hazır hale geleceğiz. Bu hafta bir-iki yeni transferimiz daha takıma katılacak. Kadromuzun iskeleti hazır. İyi mücadele edip, savaşarak şehirle, camiayla, taraftarla, yönetimle birlik ve beraberlik içinde olacağız. Birlik ve beraberlikle de başarıya ulaşacağız. İyi bir kadro kurduk. Transfer listemizin yüzde 99'unu kadromuza kattık. Sahada işimizi yapıp, ligin sonunda şampiyonluğu ulaşmak istiyoruz. Takım kadrosunda tecrübeli arkadaşlarımızın yanında genç oyuncularımız da var. Saha içinde kadroyu iyi harmanlayıp, tecrübe ve hırstan yararlanmayı hedefliyoruz."

Özalan, Eskişehirspor taraftarının takımına olan desteğini herkesin iyi bildiğine değinerek, "Herkes takımına sahip çıkmalıdır. Taraftarımız satışa çıkan kombine biletleri alıp stattaki yerlerinde takımlarına sonuna kadar destek olmalıdır." diye konuştu.

Bu arada siyah-kırmızılı futbolcular, sezon hazırlıkları kapsamında çalışmalarını sürdürüyor.

Eskişehirsporlu futbolcular, Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'ndeki antrenmanda ısınma hareketlerinin ardından salonda çalıştı.