Sarı- Kırmızılı takımın İngiltere'nin Manchester City kulübünden sezon sonuna kadar kiraladığı Belçikalı futbolcu İngiliz kulübüne başvurarak takıma geri dönmek istediğini söyledi.

Bu sezon ligde 5, Şampiyonlar Ligi'nde de 3 maçta forma giyen Denayer'in M.City'li yöneticilere, "Galatasaray'a gelirken en büyük isteğim kendimi geliştirmekti. Burada şans bulmam geleceğim açısından çok önemliydi. Ancak şu ana kadar bana yeterince şans verilmedi. Bu da tüm beklentilerimi sonuçsuz bıraktı. İdmanlarda çok çalışsam bile Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu'nun kafasında olmadığımı düşünüyorum" dediği öğrenildi.

Takvim'in haberine göre; Belçikalı yıldız ayrıca Hamzaoğlu'nun kendi mevkisinde Sabri ve Semih'e daha çok yer verdiğini vurgulayarak, "Bu yüzden moralim bozuk. Ağzımla kuş tutsam teknik direktörümün gözüne giremeyeceğimi düşünüyorum. Bu da beni yıpratıyor ve üzüyor" açıklamasında bulunduğu da gelen bilgiler arasında.
Manchester City, Galatasaray'la görüşecek

Denayer'in bu isteği karşısında şaşıran Manchester City'li yöneticilerin, "Sezon sonuna kadar Galatasaray'la sözleşmen bulunuyor. Seni kulüp bırakmadığı sürece birşey yapamayız. Ancak teknik direktörümüzle konuşarak onunda fikrini aldıktan sonra Galatasaray'la görüşürüz ve devre arasında dönmeni sağlayabiliriz. Ancak bu konuda sana şu an için net birşey diyemeyiz. Sana en yakın zamanda net cevap vereceğiz" mesajını verdiği belirlendi.

Bu gelişmeden sonra nasıl bir yol izleneceği merakla bekleniyor.