BALIKESİR (AA) - TFF 1. Lig'de mücadele eden Balıkesirspor'un teknik direktörü Reha Erginer, "Biz bir oyuncuyu sadece transfer etmek için almıyoruz. İleride başka bir kulübe gittiğinde Balıkesirspor'a da para kazandırmasını istiyoruz." dedi.

Erginer, yeni sezon öncesi basın mensupları ile bir araya gelerek, takımla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Bu sezon yapılan transferlerin, yönetimle birlikte belli kriterlere göre seçildiğini kaydeden Erginer, devam eden transfer döneminde kadroya bir kaleci takviyesi yapabileceklerini söyledi.

Şu anda belli bir kamp kadroları olduğunu ifade eden Enginer, şöyle konuştu:

"Uzun kamp döneminde tüm oyuncuların performansını görmüş oldum. Transfer, ucu açık bir kavram. Bu anlamda bir kaleci transferi yapabiliriz, bu takviye başka bölgeye de olabilir. Yarının ne getireceği belli olmaz. Transfer yaparken belli kriterlerimiz var. Futbolcu kriterlerinin yanında transfer kriterlerimiz de var. Bu işin mali yönü de önemli. Yönetimimizle bazı kararlar aldık. Bu kriterlerin dışına çıkmadan transferlerimizi gerçekleştirdik. Geçen yıl kurulan takımın maliyeti ile bu yılki takımın maliyeti arasında çok fark var. Çünkü kulüpler çok zorlanıyor. O yüzden adımlarımızı da buna göre atıyoruz. Şu anda kadromuz belli. Aramızdan 2 oyuncu ayrılabilir. Bunlar da kiralık olarak gidecek isimler olur. Şu an da ihtiyacımız olan oyuncular belli."

Hüseyin Tok'un sakatlığının devam etmesi nedeniyle kadro derinliği için bir stoper alabileceklerini vurgulayan Erginer, ilerleyen günlerde transferin gerçekleşebileceğini dile getirdi.

Erginer, "Uzun vadede bir stopere ihtiyacımız var. Ama sokağa atacak bir liramız yok, bu yüzden ince eleyip sık dokuyoruz. Biz bir oyuncuyu sadece transfer etmek için almıyoruz. İleride başka bir kulübe gittiğinde Balıkesirspor'a da para kazandırmasını istiyoruz." yorumunu yaptı.