Mali olarak sıkıtılı günler yaşayan Antalyaspor'da otel krizi yaşandı. Erzurum'daki kamp çalışmalarından sonra Hollanda'da kampın ikinci etabını gerçekleştirmek için bulunan Akdeniz temsilcisi, burada 11 günlük bir çalışma gerçekleştirdi.



OTEL YETKİLİLERİ FUTBOLCULARIN OTELDEN AYRILMASINA İZİN VERMEDİ



A Spor'un haberine göre, otel parasının kulüp tarafından karşılanmaması üzerine otel yetkilileri futbolcuların otelden ayrılmasına izin vermedi.



Aralarında toplanan futbolcular otel parasını ceplerinden ödemeye karar verdi ve sorun büyümeden çözüldü.



ANTALYASPOR'DAN AÇIKLAMA GELDİ



Antalyaspor Kulübü ise yaptığı açıklamada ödeme ile ilgili yaşandığını vurgulayarak, rehin olayının olmadığını beyan etti.



Akdeniz kulübünden, "Hiçbir şekilde, takımımızın Hollanda'da rehin kalması diye bir şey söz konusu olmamıştır. Ancak, sponsorluk anlaşmalarından kaynaklanan ödemelerin gecikmesi nedeniyle, ödemeyle ilgili bazı sorunlar yaşanmış ve bu sorunlar ivedilikle çözülmüştür." açıklaması yapıldı.



Antalyaspor'dan 'Rehin Kalma' İddiasına Cevap!



Antalyaspor Kulübü, kırmızı-beyazlı takımın Hollanda'da bir otelde rehin kaldığı iddiasının gerçeği yansıtmadığını bildirdi.



Antalyaspor Kulübü, kırmızı-beyazlı takımın Hollanda'da bir otelde rehin kaldığı iddiasının gerçeği yansıtmadığını bildirdi.



Kulüpten yapılan açıklamada, verimli bir yurt dışı kamp dönemi geçiren takımın, 10 günlük kamp süresini tamamlayarak, önceden belirlenen programa uygun şekilde kamp yaptığı otelden çıktığı belirtildi.



"Hiçbir şekilde, takımımızın Hollanda'da rehin kalması diye bir şey söz konusu olmamıştır"



Profesyonel futbol takımlarının Hollanda'da kamp yaptığı otelde rehin kaldığına dair çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığının vurgulandığı açıklamada, "Hiçbir şekilde, takımımızın Hollanda'da rehin kalması diye bir şey söz konusu olmamıştır. Ancak, sponsorluk anlaşmalarından kaynaklanan ödemelerin gecikmesi nedeniyle, ödemeyle ilgili bazı sorunlar yaşanmış ve bu sorunlar ivedilikle çözülmüştür." ifadelerine yer verildi.