Demir yolları bakım ve onarımından sorumlu şirket Prorail tarafından yapılan açıklamada 8 Mart Cuma gününe kadar sürecek olan bakım ve onarım çalışmalarının Pazar gününü pazartesiye bağlayan gece saatlerinde başladığı belirtildi. Bu nedenle önümüzdeki iki hafta boyunca mevcut rayların sadece yarısının kullanılabilir olacağı aktarıldı.

Hollanda Demir Yolları, yapılacak çalışmalar nedeniyle, yolcuların daha dolu trenler, daha az sefer sayıları, ek aktarma yapma zorunluluğu ve daha uzun yolculuk süreleri ile karşılaşacakları belirtildi. Yolcuların mümkünse hafta içi yoğun saatler dışında seyahat etmeleri tavsiyesinde bulunuldu.

Amsterdam’da ‘Türkiye’den Yunanistan’a, Poptan Halk Şarkılarına’ konseri Amsterdam’da ‘Türkiye’den Yunanistan’a, Poptan Halk Şarkılarına’ konseri

Yapılan açıklamada ayrıca Leiden Centraal ile Amsterdam Centraal arasındaki yolcuların bu rotayı  Haarlem üzerinden yapması tavsiyesinde bulunuldu. Aynı şekilde Den Haag Centraal ile Amersfoort Centraal/Zwolle arasında yolculuk yapacakların da yolculuğunu Utrecht Centraal üzerinden planlaması tavsiye edildi.

İki hafta sürecek olan bakım ve onarım çalışmalarında Schiphol tren istasyonundaki raylar yenilenirken, bina, normal merdivenler, yürüyen merdivenler ve rampaların da yenileneceği belirtildi.

©Sonhaber.eu
Fotoğraf: Schiphol Tren istasyonu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.