Çarşamba günü öğleden sonra annesi ile Whatsapp üzerinden yazılı olarak görüşen ve korktuğunu, tanımadığı bir adam tarafından takip edildiğini belirten 16 yaşındaki genç kız bulundu. Polis Christina'nın sağlığının iyi olduğunu açıkladı.

Overijssel polisi tarafından sosyal medya platformu Twitter üzerinden yapılan açıklamada, dünden beri aranan genç kızın bulunduğu belirtilirken, kayıp olayının nasıl meydana geldiğinin araştırıldığını açıkladı.

Christina'nın kaybı ve arama çalışmaları
Overijssel bölgesi Rijssen kentinde ikamet eden Christina (16) adlı genç kız Çarşamba günü saat 14:00’den itibaren ulaşılamıyordu.

Kayıp genç kızın abisi Stefan Isik sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda “Annemle app üzerinden görüşmüş ve ondan sonra kendisine ulaşamıyoruz. Ne olduğunu bilmiyoruz, sadece anneme siyah giyimli bir adam tarafından takip edildiğini ve korktuğunu söylemiş” dedi.

Polis sözcüsü tarafından yapılan açıklamada, genç kız ile ilgili endişelerin arttığı belirtilirken, arama çalışmalarının başlatıldığı, bir polis helikopterinin Rijssen bölgesinde arama yaptığı aktarıldı. Sözcü “En son nerede görüldüğünü, nasıl bir kayıp olduğunu ve bulunmasını isteyip istemediğini bilmiyoruz. Onu sağlıklı bulmayı umuyoruz.” şeklinde ifade kullandı.

Twitter’da Burgernetmelding üzerinden de kayıp ilanı verilen genç kızın Overijssel bölgesinde Rijssen’da ikamet ettiği belirtiliyor.  İnce yapılı,1,63 metre boyunda, siyah kısa saçlı ve gözlük kullandığı belirtilen Christina’nın kaybolduğu sırada üzerinde koyu yeşil, yarı uzun bir kaban giydiği aktarıldı.

Abi Stefan Facebook’da Christina’nın fotoğrafı ile birlikte yaptığı paylaşımında “Çok endişeliyiz. Christina, bunu okuyorsan lütfen iletişime geç. En son istasyonun karşısındaki Jumbo süpermarkette mavi bir Albert Hein çantasıyla görüldü. Herhangi biri, herhangi bir ipucuna sahipse, lütfen polise başvurun.” şeklinde seslendi.

©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.