Tunahan Kuzu PVV'nin 12 yıldır sadece İslam ve yabancılar üzerinden siyaset yaparak bir yerlere gelmeye çalıştığını ifade ederek, partinin bugüne kadar ülkenin sorunlarıyla ilgili çalışmalarda bulunmadığına dikkat çekti. DENK lideri aynı zamanda partinin Hollanda toplumuna nefret tohumları saçmaktan başka bir katkısının bulunmadığını söyledi.
Kuzu konuşmasında ırkçı partinin bu gidişle seçmenlerinin desteğini kaybedeceğini ve sadece İslam ile yabancılara değinerek siyaset yapmanın partinin sonu olacağının altını çizerek uyarıda bulundu.
Daha önce de basında çıkan haberlerde PVV yerel teşkilat üyeleri de aynı konudan şikayetçi olup istifa etmiş,partinin İslam ile yabancılardan başka bir konuya değinmediği ve ülkenin gerçek sorunlarıyla mücadele etmediği gerekçesiyle parti içerisinde tartışmalara neden olmuştu.
Tunahan Kuzu'nun yaptığı konuşma:
https://www.youtube.com/watch?v=9SW2inC0kpw
SONHABER.EU
Güncelleme Tarihi: 20 Aralık 2017, 21:52
Tunahan Kuzu PVV'yi uyardı
Tunahan Kuzu PVV'nin 12 yıldır sadece İslam ve yabancılar üzerinden siyaset yaparak bir yerlere gelmeye çalıştığını ifade ederek, partinin bugüne k

YORUM EKLE
1
İngiltere'de evsizlik 'ulusal kriz'
2
AB'de bir ilk
3
ABD terör iddiasıyla şimdi de Pakistan'a sardı
4
Avrupa Adalet Divanı'ndan 'Uber' kararı
5
Danimarka sığınmacı almamak için yasa çıkarttı
6
Başörtüsünü yasaklama çalışması başlattılar
7
' İnancımızı, dilimizi ve öz kimliğimizi koruyarak...
8
Belçika'da Türkler üç parti kuruyor
9
Rusya'dan Avrupa'ya saldırı tatbikatı iddiası
10
Pazar günü rekor sayıda süpermarket açık olacak
SIRADAKİ HABER