Irkçı parti PVV lideri Wilders'ın kamuoyuna 'favori' aday olarak tanıttığı Zayhira Simmons partiden ayrıldığını duyurdu. Hemen ile hesap açabilir ve kazanç sağlamaya başlayabilirsiniz.



Simmons yaptığı açıklamada, partinin yerel seçimlerde de genel seçim kampanyalarını yürüterek halkın sesine ve yerel sorunlara ilgi duymadığı suçlamasında bulunarak, '' Sadece İslam ve Müslümanlardan bahsediliyor. Bizim belediyemizde bu konularla ilgili bir sorun yaşamıyoruz. Purmerend'de öğrenciler için yüzme, konut yetersizliği ve güvenlik gibi konulara değinilmesi gerekirken partinin belirttiğim konulara kulak asmaması ve sürekli İslam'dan Müslümanlar'dan bahsetmesi bana hitap etmedi '' dedi.



Partinin Purmerend belediyesinde aday gösterilenlerin siyasi geçmişi ve tecrübesi olmadığından yakınan Simmons, '' Müslümanlar bizim belediyemizde kesinlikle problem konusu değildir. Burada Cami yok, sığınmacı yok. PVV yerel sorunlardan çok uzak ve bilgisi olmayan bir parti olması nedeniyle ayrılmak istedim. Fraksiyona da güven duymuyorum '' ifadelerine yer verdi.



PVV daha önce de buna benzer durumlarla karşılaşmış ve yerel seçimlerde aday olan bazı isimler de partinin sadece İslam düşmanlığı yaparak bir yerlere gelmeye çalışmasından rahatsızlık duyduklarını ve belediyelerdeki asıl sorunlara yer verilmeyip kendilerini de kimsenin dinlemediği şikayetinde bulunarak hayal kırıklığı yaşadıklarını bildirmişlerdi.



Bir çok parti üyesi de PVV'nin sadece İslam ile meşgul olup gerçek sorunlara odaklanmaması nedeniyle üyeliklerini iptal etmişti.









SONHABER.EU