Ekvador'da 76 yaşındaki Bella Montoya geçirdiği kalp krizi ardından hastaneye kaldırıldı. Hastanede O an görevdeki doktor, kadın kurtarılamadığını belirterek hastanın hayatını kaybettiğini rapor etti.

Bella Montoya oğlu Gilber Rodolfo Balberán Montoya, annesinin sabah 9:00 gibi hastaneye kaldırıldığını ve öğle saatlerinde ölüm haberini aldıklarını söyledi. Haber üzerine tabuta konulan kadın, birkaç saat tabutta kaldı.

Cenaze töreni öncesi kadının yakınları, tabut içindeki Montoya'nın kıyafetlerini değiştirirken kadının nefes almaya çalıştığını gördü. Derhal kadını tabut içinden çıkartan yakınları doktoruna haber verdi. Hastaneye kaldırılan kadın yoğun bakıma alındı.

Ekvador Sağlık Bakanlığı olayı araştırmak üzere bir komite kurdu. Bakanlık kadının geçen hafta ani kalp durması geçirdiğini ve hayata döndürme çabalarına da karşılık vermediğinin kaydedildiğini duyurdu.

Sosyal medyada paylaşılan bir videoda Montoya kapağı açık bir tabutta zar zor nefes almaya çalışırken görülüyor.

Montoya şimdi kendisini kayıtlara ölü olarak geçiren hastanede, yoğun bakımda tedavi görüyor.

©Sonhaber.eu 

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Aslı Onuş