Romanya ile Bulgaristan arasındaki Ruse Gümrük Kapısı'nda yapılan sınır kontrollerinde, Türk plakalı bir araçta 74 kilo XTC hapı ele geçirildi.

Bulgar gümrüğünden yapılan açıklamaya göre olay, 24.02.2024 Cumartesi günü gerçekleşti. Hollanda’dan Türkiye’ye mal taşıyan ve bir Türk vatandaşı tarafından kullanılan kamyon, mobil X-ray sistemi ile kontrol edildi.

Hollanda’da Kral Günü’nde 15 kentte Kur’an-ı Kerim dağıtıldı Hollanda’da Kral Günü’nde 15 kentte Kur’an-ı Kerim dağıtıldı

Kargo alanının ön kısmında şüpheli yoğunluk tespit eden gümrük memurları, kamyonu detaylı incelemeye aldı. Kamyonda, içinde farklı renklerde ve düzensiz şekillerde haplar bulunan siyah plastik torbalar içeren iki karton kutu bulundu.

Yapılan incelemede, bu hapların ecstasy olduğu anlaşıldı. Ele geçirilen hapların toplam ağırlığının 73 kilo 635 gram olduğu belirtildi.

Bulunan uyuşturucu maddelere el konulurken, sürücü hakkında yasal işlem başlatıldı
bulgaristan xtc (1)bulgaristan xtc 01

©Sonhaber.eu
Fotoğraf: Bulgaristan Gümrüğü

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.