Den Haag Moerwijk semtinde özel bir iş bulma ofisi işleten Ahmet Gürbüz, geçtiğimiz hafta perşembe akşamı çalışanları için verdiği Noel eğlencesinde yaşananları AD gazetesine anlattı. 

Noel toplantısına katılan 27 Bulgar ve Yunan misafirine verilen cezaları ödemeye karar verdiğini belirten Gürbüz, bu eğlencenin bir yıllık sıkı çalışmanın mükafatı olarak planlandığını ancak düşündüğü gibi gitmediğini belirtti.

Hem Westland hem de Bleiswijk'teki çiçek seraları için geçici işçi temin eden Ahmet Gürbüz, o gece yaşananları şu şekilde anlattı: “Personel için bir şeyler yapmak istedim. Geçen yılı korona nedeniyle kutlayamadık. Onlar da bu eğlenceyi hak ettiler." 

Gürbüz sözlerine şu şekilde devam etti; “İçeride büyük bir alanımız var ve her şey yolunda gidiyordu. Bir anda dışarıyı gösteren kamera görüntülerinde çok fazla polis ve ME araçlarını gördüm. Bir anda içeriye doldular, sanki savaş alanı gibiydi. İçeri girmek için camı kırdılar halbuki ofisin kapısı açıktı. İçerde korona kurallarına göre çok fazla insan olduğunu söylediler ve herkese 95 euroluk ceza kestiler. Bu cezayı onlar hak etmedi. O yüzden verilen cezaların hepsini ödemem gerektiğini düşündüm.” 

Geçen günlerde Prenses Amalia’nın yoğun katılımla gerçekleştirilen doğum günü partisinde sadece bir uyarı almasına karşı kendisine para cezası kesilmesinden rahatsızlık duyduğunu belirten Ahmet Gürbüz, “Kralın kızı böyle bir parti düzenlediğinde, halktan dilenen bir 'özür' ile çözüldü” ifadesini kullandı.

Sonhaber'i artık Telegram'da da takip edebilirsiniz:  t.me/sonhabereu

WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

©️SONHABER.EU