HOLLANDA

Hollanda’da bir postacının binlerce postayı evinde sakladığı ortaya çıktı

Amsterdam'da bir posta dağıtımcısının, bir yıl boyunca binlerce mektup, kart ve diğer postaları evinde sakladığı ortaya çıktı.  

Abone Ol

Başkent Amsterdam’da bir posta dağıtımcısının bir yıl boyunca iki mahalleye ait yüzlerce postayı evinde saklayarak, dağıtmadığı ortaya çıktı. 

PostNL sözcüsü yerel medya AT5’e yaptığı açıklamada dağıtımı yapılmayan postaların Amsterdam-Zuid’de 1078 ve 1079 posta koduna sahip bölgeler olduğunu kaydetti.

Gazeteye göre PostNL şirketi Paskalya tatili öncesi bir posta dağıtımcısının evinde çok sayıda posta olduğuna dair bir ihbar aldı. Kişinin evinde yapılan incelemede mektupların yaklaşık bir yıldır saklandığını ortaya çıkarttı.

Sözcü bulunan postaların tasnif edildiğini ve hasarsız olanların mümkün olan en kısa sürede sahiplerine ulaştırılacağını açıkladı. Postaların sahiplerine ulaştırılmasını hızlandırmak amacıyla ilave personel görevlendirildiğini belirten sözcü, "Postaların zamanında teslim edilmemesini çok can sıkıcı buluyor ve bunun için içtenlikle özür diliyoruz" dedi.

Posta dağıtım görevlisinin sorumlu olduğu mahalleler başka bir dağıtım görevlisine devredildiği ve söz konusu postacının da yardım almaya başladığı belirtildi.

Bu ilk değil
2022 yılında da Eindhoven’da tesadüf eseri bir postacının evinde binlerce posta bulunmuştu. İşe gelmeyen postacıyı merak eden bir meslektaşı, polise haber vermiş, polis ekipleri eve girdiğinde söz konusu postacıyı posta yığınlarının arasında yatarken bulmuştu. Yıllar boyunca evde saklanan bazı postaların artık sahiplerine ulaştırılamayacak derecede yıpranmış ve kirlenmiş olduğu görülmüştü.  

©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Abone Ol