İsrail'in Filistin'e karşı yaptığı zalimlikleri ve zulmü her platformda dile getiren Denk Partisi kurucu milletvekili Tunahan Kuzu, son günlerde mecliste yapılan oturumlarda da İsrail'in karşısında yer almaya devam ediyor. 

Tunahan Kuzu, Temsilciler Meclisi'ndeki odasına İsrail bayrağı asan JA21 (Doğru Cevap Hareketi) milletvekili Nicki Pouw-Verweij'a tepki gösterdi.

İsrail'in lobi faaliyetlerini yürüten bir vakıf tarafından hediye edilen bayrağı Temsilciler Meclisi'ndeki çalışma odasına asan JA21 (Doğru Cevap Hareketi) milletvekili Nicki Pouw-Verweij, Twitter üzerinden paylaşımda bulundu. 

Temsilciler Meclisi'ndeki odasına astığı İsrail bayrağı önünde çektirdiği fotoğrafını paylaşan Pouw-Verweij, "CIDI Vakfı'na güzel bayrak için çok teşekkür ederim. İsrail'e desteğin bir işareti olarak Temsilciler Meclisi'ndeki odamda asılı duruyor." açıklamasında bulundu. 

Denk Partisi milletvekili Tunahan Kuzu ise milletvekilinin fotoğrafını paylaşarak Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, "Temsilciler Meclisi'ndeki çalışma odama Türkiye bayrağını assam ya da buna herhangi bir başka ülke diyeyim! İnsanlar acaba nasıl tepki verirdi?" diyerek tepkisini dile getirdi. 

Sosyal medya kullanıcıları ise Tunahan Kuzu'ya destek olduklarını ifade eden mesajlar yazarken, Kuzu'nun paylaşımı yüzlerce beğeni ve yorum aldı. 

Sonhaber'i artık Telegram'da da takip edebilirsiniz:  t.me/sonhabereu

WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

©️SONHABER.EU